Foto: Politiet

Uhyggeligt og brutalt sexoverfald på kvinde ved togstation

Københavns Vestegns Politi efterlyser en yngre mand, som mistænkes for forsøg på voldtægt af en kvinde ved Brøndbyøster Station i lørdags

Forsøget på voldtægt skete ved 22-tiden lørdag aften den 8. august. Det kvindelige offer var kort før ankommet til Brøndbyøster Station med tog.

Da hun gik ned gennem tunellen ved stationen og til højre mod Nygårds Plads, mødte hun en yngre mand af udenlandsk udseende, som tog kontakt til hende.

Manden lagde kort efter en arm om kvindens hals og begyndte at kysse hende, imens han forsøgte at trække afsted med hende hen imod viadukten under Brøndbyøstervej. Kvinden blev opmærksom på to vidner, som hun piftede til, hvilket fik manden til at stikke af.

Gerningsmanden beskrives af politiet på denne måde:

Mellemøstlig af udseende, 22-27 år, 175-180 cm høj, alm. af bygning, sort kort hår som var klippet kortere i siderne. Han havde skæg rundt om munden og var velsoigneret. Han talte gebrokkent engelsk, og var iført en sort jakke og sorte cowboybukser.

"Det er vores vurdering, at manden havde til hensigt at voldtage kvinde. Vi håber derfor meget på, at der er vidner der sidder inde med information om ham. Vi ved, at der var ganske mange mennesker i området på det tidspunkt, og dem håber vi at høre fra, hvis de har set noget," siger politikommissær Rikke Thestrup som leder Overgrebsgruppen ved Københavns Vestegns Politi.

Hvis du har oplysninger i sagen, så kan Københavns Vestegns Politi kontaktes hele døgnet på 43861448

Publiceret 14 August 2020 12:43