Foto: Politiet.

Familie i dyb sorg: Søren har været forsvundet i 10 dage

Nordjyllands Politi leder fortsat efter den 48-årige mand, Søren Jens Johansson, der ikke har været livstegn fra siden d. 9. august 2020. Familien er meget bekymrede for Søren, der forlod sit hjem i en tyskindregistreret blå Audi A4.

Søren Jens Johansson forlod sit hjem i Gistrup ved Aalborg d. 8. august 2020 om eftermiddagen, og siden d. 9. august har der ikke været livstegn fra Søren.

"De er naturligvis meget bekymrede for ham – og derfor beder vi alle om at ringe 114, hvis de har informationer om, hvor Søren måtte opholde sig eller har set den mellemblå Audi A4, han er kørt i," lyder den klare opfordring fra politiets ansvarlige efterforskningsleder, politikommissær Kenneth Rodam, der i samme åndedrag også opfordrer den savnede mand til selv at rette henvendelse til både familie og politi, såfremt han ser denne efterlysning.

Køretøjet, som Søren kørte væk i, beskrives som en: Audi A4, mellemblå, stationcar, nummerpladen, der er tysk, er: BSCR9953

Foto: Politiet

Søren Jens Johansson beskrives som: 48 år, ca. 195 cm høj, atletisk af bygning, tatovering på højre overarm.

Politiets efterforskning i sagen har vist, at den savnede mand forlod sit hjem i den tysk indregistrerede bil og kørte fra Jylland til Sjælland. Køretøjet er sidst set i Køge søndag d. 9. august kl. 20:33.

"Vi ved fra vores efterforskning, at den savnede har befundet sig på Sjælland, blandt andet ved Køge, og da han har reltationer på Sjælland, kan han stadig befinde sig der. Vi opfordrer borgere, der måtte have set ham eller køretøjet, om straks at rette henvendelse til os på telefon 114," siger politikommissær Kenneth Rodam.

Hvis man oplysninger i sagen, så skal man straks ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Publiceret 19 August 2020 12:34