Foto: Peter Erfurt/Byrd

Cykeldrenge i chok, de så det ske: Bilist kørte dreng ned, stak træneren i maven med en kniv - og begik siden selvmord i arresten

Det skulle blot være en ganske almindelig cykeltur for et hold drenge i cykelklubben SIF - med det endte i en forfærdelig tragedie: En cykeldreng blev kørt ned af en bilist, bilisten stak cykeltræneren i maven med en kniv, og om natten begik bilisten selvmord i arresten i Viborg.

De chokerede drenge, der oplevede denne blodige, brutale side af livet, modtager nu psykologhjælp.

For Bjarne Olsen, formand for cykelklubben SIF Cykling, har det været et frygteligt og sørgeligt døgn.

"Jeg sad og spiste aftensmad i går, da meddelelserne begyndte at tikke. Folk spurgte om, hvad der var sket, og det vidste jeg jo ikke. Men det var en forfærdelig meddelelse jeg fik, da jeg så fandt ud af det," fortæller en berørt formand, da TV MIDTVEST taler med ham onsdag aften.

Sagen udviklede sig chokerende i løbet af natten, da den 26-årige bilist, der var sigtet for knivstikkeri, begik selvmord i arresten.

Onsdagen er gået med at få hjulpet de unge cykelryttere bedst muligt med at bearbejde tirsdagens hændelse.

"Mange af drengene har brugt dagen på at bearbejde det, de har oplevet. Jeg har været i kontakt med ham, der blev kørt ned, og han har lidt fysisk men også psykisk," fortæller formanden for SIF Cykling.

Allerede samme aften som ulykken skete, indkaldte Bjarne Olsen til krisemøde, hvor drenge kunne få den fornødne hjælp.

"Vi har fået hjælp af en psykolog, som lige nu sidder og taler med drengene. Skulle der være behov for mere end den her gruppesnak, er der også plads til psykologhjælp for den enkelte dreng, hvis det skulle være nødvendigt, siger Bjarne Olsen onsdag aften til TV MIDTVEST.

Publiceret 10 September 2020 14:55