Foto:

Foto: Øxenholt Foto

Skræmmende syn:

Mand med skader hang ud ad vinduet i flere meters højde

Politi, ambulance og brandbiler blev lørdag formiddag tilkaldt til Kongensgade i Christiansfeld, hvor en mand hang ud ad et vindue

Det skabte nok en del opmærksomhed i den lille by Christiansfeld ved Kolding, da en ung mand lørdag formiddag hang ud ad vinduet i en lejlighed i Kongensgade. Det fik i hvert fald politi, brandvæsen og en ambulance til omgående at rykke ud, da Sydøstjyllands Politi klokken 11.42 fik anmeldelsen.

Det skriver JydskeVestkysten.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto:

Foto: Øxenholt Foto

Den unge mand hang i fire til fem meters højde og bevægede sig ikke særlig meget.

"Han var ikke ved at falde ud, det så bare mystisk ud. Og det viste sig, at han var påvirket af alkohol, medicin eller stoffer," oplyser Jesper Brian Jensen, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til JydskeVestkysten.

Manden havde skader på kroppen, og inde i lejligheden befandt en anden ung mand sig. I lejligheden var der også en bilnøgle og en pung, som de to mænd ikke kunne gøre rede for.

Begge blev anholdt og sigtet for indbrud i en villa et andet sted i Christiansfeld, hvor pungen og nøglen havde tilknytning til, skriver mediet. Ingen af mændene havde fået alvorlige skader.

jwh

Publiceret 13 September 2020 09:12