Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock Елизавета Мяловс

Hest bestialsk mishandlet til døde på rideskole: Voldsomme skader ved endetarmen

Det var alvorlige påførte skader ved endetarmen, der gjorde, at en hest fredag morgen klokken 08.12 måtte aflives i Holbæk Rideklub. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi mandag.

Rideklubben, som stod foran et tre-dages stævne i weekenden, havde ubudne gæster der på brutal vis spolerede festlighederne natten til fredag ved at mishandle en af klubbens opstaldede heste, skriver TV2 Øst.

Motivet er uklart, så politiets dyreværnsafdeling må starte fra bunden og se videoovervågning igennem og afvente på resultetet fra en obduktion af hensten, som bliver foretaget på Landbrughøjskolen.

I mellemtiden hører politiet naturligvis meget gerne fra borgere, som måske har observeret noget omkring rideklubben på Ladegårdsalleen i Holbæk natten til fredag i sidste uge.

"Vi har selvfølgelig en snak med rideklubben om hele hændelsen, og om de måske har kendskab til nogen, der kunne være sure på rideskolen eller dyrene som sådan," siger kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til TV2 Øst.

Kontakt politiet på telefon 1-1-4 med oplysninger.

jn

Publiceret 14 September 2020 14:15