Arkivfoto.

Jakob Ellemann-Jensen haste-opereres i nakken: Stærke smerter

Formanden for Venstre, Jakob Ellemann-Jensen, skal i morgen, onsdag, opereres på privathospital.

'I morgen tidlig skal jeg opereres for to diskusprolapser i nakken. Derfor bliver jeg nødt til at holde mig i ro i hvert fald frem til Venstres Landsmøde den 3. oktober. Det er voldsomt irriterende, da den nye politiske sæson lige er gået i gang, men jeg har i nogen tid døjet med stærke smerter på grund af prolapserne, og det går ikke i længden,' skriver Jakob Ellemann-Jensen i et opslag på Facebook.

'Mens jeg er væk fra Christiansborg, vil Venstres næstformand Inger Støjberg tage stafetten i forhold til den daglige drift. Det vil hun gøre i tæt samarbejde med den øvrige partiledelse. Det er alle gode og kompetente folk, så det daglige arbejde i Folketinget er i deres trygge hænder, indtil jeg er helt klar igen.'

'Som nogle måske kan huske, gik min far rundt med en halskrave, dengang Berlinmuren lige var faldet, og han var udenrigsminister. Han var da omtrent på samme alder, som jeg er nu, og han var blevet opereret for to diskusprolapser i nakken. Den slags kan desværre gå i arv, hvilket åbenbart er sket for mig.'

'Efter grundige overvejelser har jeg sammen med lægerne besluttet at blive opereret. Det sker på privathospitalet Hamlet, og jeg betaler derfor selv for den.' skriver Jakob Ellemann-Jensen.

'Vi har på mange måder et godt sundhedsvæsen i Danmark, men hele oplevelsen er for mig et tydeligt eksempel på, hvor vigtigt det er at have en behandlingsgaranti, så man ikke skal gå og vente på en operation. Den er som bekendt sat ud af kraft i øjeblikket på grund af corona, og vi bør hurtigst muligt få den genindført. For det er ikke alle, der selv kan betale for at tage på et privathospital.' skriver Jakob Ellemann-Jensen på Facebook.

Publiceret 15 September 2020 12:14