Foto: Google Street View

Foto: Google Street View

Brutalt gruppe-overfald foran Føtex: Arabisktalende voldsmænd stak af på el-løbehjul

Politiet vil også gerne i kontakt med vidner, som overværede voldeligt overfald i Roskilde tirsdag aften

Politiet måtte tirsdag aften klokken 20.49 køre til Stationscentret i Roskilde, hvor der foran Føtex var opstået slagsmål mellem grupper af unge mænd.

Patruljen traf to unge mænd på 16 og 17 år, som var kommet til skade og blødte fra hovedet. En ambulance kom til stedet og tilså de unge mænd, som efterfølgende måtte behandles på skadestuen.

Det viste sig, at den 16-årige forinden havde haft en kontrovers med en bekendt foran restauranten "Spise Station” på Stationscentret. Han forlod stedet, men blev straks efter opsøgt og overfaldet med slag og spark af den bekendte, som var sammen med flere andre unge mænd. Det lykkedes ham at stikke af og tilkalde den 17-årige.

De to blev dog igen overfaldet foran Føtex af drengegruppen, som efterfølgnde stak af fra stedet på el-løbehjul i østlig retning.

Ifølge politiet beskrives den voldelige gruppering som: Mellemøstlige af udseende, 15-16 år.

To af mændene beskrives desuden som:

A: Kraftig af bygning, 165-170 cm høj, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Gedeskæg, Talte: Arabisk. Iført en rød/hvid hættetrøje.

B: Spinkel af bygning, 170 cm, Hudfarve: Brun, Hårfarve: lys, Hårlængde: Kort, Talte: Arabisk, Iført: sort hættetrøje. Medbragte el-løbehjul.

Vidner, som har overværet overfaldene foran "Spise Station” eller Føtex tirsdag aften klokken cirka 20.35-20.49, bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 16 September 2020 13:26