Marcus Nielsen. Foto: Politiet

HJÆLP - hvor er 14-årige Marcus: Han har nu været væk i over tre uger

Sydøstjyllands Politi efterlyser den 14-årige Marcus Nielsen, der senest er set, da han forlod sin bopæl i Jelling den 26. august

Sydøstjyllands Politi efterlyser den 14-årige Marcus Nielsen, der senest er set, da han forlod sin bopæl i Jelling den 26. august 2020.

Marcus har siden sin forsvinding flere gange givet lyd fra sig til sin familie via sociale medier, men han er ikke kommet hjem, og han vil ikke fortælle, hvor han opholder sig. Politiet og hans familie vil sikre, at han har det godt, og ønsker at finde frem til ham, så han kan vende hjem til sin bopæl.

Marcus har tilknytning til Hedensted og Horsens-området, og derfor søger Sydøstjyllands Politi også aktivt efter Marcus her, men det er endnu ikke lykkedes at finde frem til ham.

Marcus beskrives på denne måde:

En dreng på 14 år, der er lys i huden med blond/rødblond hår. Han er 160-170 cm høj og almindelig af bygning. Han er sidst set i en grøn træningsdragt.

Har du set Marcus, eller har du oplysninger om, hvor han opholder sig, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 114. Tak for hjælpen på forhånd.

Publiceret 17 September 2020 11:38