Foto: Politiet

Elsket og savnet - ulykkelig mor: Holger forsvandt sporløst for tre år siden

Den i dag 20-årige Holger, hvis han stadig er i live, har været forsvundet siden oktober 2017, da han var 17 år..

"Jeg og hele familien savner Holger rigtig meget," siger hans mor, Birthe Røddik Nielsen, til B.T..

På snart fjerde år lever hun i uvished om, hvor hendes søn Holger befinder sig, og ikke mindst om han overhovedet er i live.

Torsdag 26. oktober forlod den dengang 17-årige Holger sit hjem i Aarhus, hvor han boede sammen sin mor og far og til daglig gik på det lokale gymnasium. Det var en torsdag, og Holger fortalte ikke nogen, hvor han.

Siden er det kommet frem, at Holger tog til Ungdomshuset i Københavns nordvestkvarter, hvor han befandt sig fra fredag 27. oktober og frem til mandag 30. oktober om aftenen, hvor han igen forlod Ungdomshuset.

Siden har ingen set ham.

Da Holger forsvandt, havde han hverken sin telefon eller sit hævekort med sig, ligesom han tilsyneladende ikke har været på sociale medier.

Foto: Politiet.

Østjyllands Politi er bekymret for, at der kan være sket Holger noget, da hverken politi eller pårørende har hørt fra ham siden hans forsvinden. Han er eftersøgt internationalt, så også udenlandske politikredse er opmærksomme på, at Østjyllands Politi leder efter ham, skriver B.T,

Tilbage står Holgers familie, der altså fortsat ikke ved, om Holger overhovedet er i live, eller om han har valgt at leve et liv, som familien ikke skal have kendskab til.

Har du set Holger, eller ved du, hvor han befinder sig, kan du kontakte politiet på 114.

Publiceret 21 September 2020 09:54