Sådan ser et rigtigt politiskilt ud. Foto: Politiet

Politiet advarer: Falske betjente 'af mellemøstligt udseende' bruger dette beskidte trick

Mandag klokken 21.58 blev en 88-årig mand udsat for et tricktyveri i sit hjem på Klokkerbakken i Aarhus V. Manden har forklaret til politiet, at han klokken cirka. 21.30 var gået ind i sin spisestue, hvor han kunne se, at der var trukket en masse ting ud fra skabet, og han ringede derfor til sin datter for at fortælle hende, at han formentlig havde haft indbrud.

Circa 10 minutter senere ringede det på hans dør, og da han åbnede stod der to ukendte mænd, som oplyste, at de kom fra politiet. Den 88-årige mand bad om at se noget ID, og de to mænd viste et kort med noget rødt skrift, hvor der måske stod 'college', og den ældre mand syntes ikke, det så helt rigtig ud, oplyser Østjyllands Politi.

De to mænd var dog så anmassende, at det lykkedes for dem at skubbe den ældre mand ind i huset og ind i spisestuen, hvor den ene afledte ham, mens den anden stjal nogle værdier. Kort efter ringede mandens datter på døren, og da den ældre mand gik ud for at åbne, stak de to mænd af fra stedet via havedøren i stuen.

De to mænd beskrives af politiet på denne måde:

A: Mellemøstlig af udseende

Ca. 30 år gammel

Ca. 180 cm høj

Spinkel af kropsbygning

Mørk i huden og med sort, kort hår

Var iført en sort trøje med hvid tekst

Talte dansk

B: Mellemøstlig af udseende

Ca. 30 år gammel

Ca. 180 cm høj

Almindelig af kropsbygning

Mørk i huden og med sort, kort hår

Havde et stort sort fuldskæg

Talte dansk

Var iført sort tøj

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set de to personer i området ved Klokkerbakken i Aarhus V omkring kl. 22 mandag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Publiceret 22 September 2020 12:42