Foto: Nordsjællands Politi.

Her går mand amok i Netto: Stjæler vodka og slår butikschefen ned

Nogen gange går tingene ikke helt, som man havde regnet med. Det her er en af de gange, for selvom vi har forsøgt at finde ud af, hvem manden på billederne er, ved vi det stadig ikke. Derfor beder vi nu om jeres hjælp til en sag, som – indrømmet – ikke er helt ny.

Sådan skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Tilbage i februar kom manden på billedet ind i Netto på Hovedgaden i Skibby. Han var beruset og på grund af hans opførsel, blev han bortvist fra forretningen. Men manden ville ikke gå tomhændet derfra og tog en flaske vodka samt en dåse kattemad.

Han havde dog ikke havde tænkt sig at betale for tingene. Det fik butikschefen til at forsøge at tage varerne fra manden, som reagerede med at slå ud efter butikschefen og ramte ham i hovedet.

"Dermed blev hændelsen straks mere alvorlig i straffemæssig forstand, da det at bruge vold eller trusler om vold for at skaffe sig uberettiget vinding – i dette tilfælde vodka og kattemad – betyder, at man ikke længere ”kun” stjæler, men begår røveri," lyder det fra Nordsjællands Politi.

"Vi håber, at I kan hjælpe os med at finde frem til, hvem manden er. Ud over billederne er der følgende beskrivelse af ham:

Dansk af udseende, 30-35 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning med kort hår. Han talte dansk og var iført en sort/hvid træningsdragt. Hvis du ud fra beskrivelsen og billederne ved, hvem manden er, vil vi rigtig gerne høre fra dig på telefon 114. Tak for hjælpen" skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Publiceret 23 September 2020 12:54