Voldsmanden i hvid trøje/skjorte. Foto: Politiet.

Se billederne: Ekstremt aggressiv voldsmand amok i S-tog

Nordsjællands Politi efterlyser nu tre unge mænd, som mistænkes for at stå bag et overfald i S-togslinje A i retning mod Køge.

Overfaldet skete i toget klokken 01.53 søndag den 28. juni mellem Birkerød og Holte Station, hvor en 20-årig mand blev tildelt flere spark og slag i hovedet og på kroppen. Her rettede de tre mænd henvendelse til den 20-årige, og efter en kort ordveksling overfaldt den ene af mændene ham.

Det er i forbindelse med efterforskningen ikke lykkedes Nordsjællands Politi at finde frem til gerningsmændene. Derfor offentliggøres der nu signalement og billeder af de tre mænd i håb om, at nogen kan genkende dem og vil henvende sig til Nordsjællands Politi med oplysninger om, hvem mændene er.

Foto: Politiet.

De tre mænd beskrives af politiet på denne måde:

A. Mand, dansk af udseende, hvid i huden, ca. 175-180 cm høj, 18-20 år, halvlangt mørkt hår, der var redt tilbage og kort i siden, iført hvid t-shirt, sort bæltetaske over venstre skulder, hvori der hænger en hvid trøje, denim bukser og sorte sko med hvid sål.

B. Mand, dansk af udseende, hvid i huden, ca. 180-185 cm høj, 18-20 år, kort leverpostejsfarvet krøllet hår, iført grå trøje, sort bæltetaske over venstre skulder, sorte shorts og hvide sko.

C. Mand, dansk af udseende, hvid i huden, ca. 180-185 cm høj, 18-20 år, kort lyst hår, iført grå trøje, sorte bukser og hvide sko.

Borgere, der har oplysninger om, hvem mændene på billederne er, bedes henvende sig til Nordsjællands Politi på telefon 114.

Publiceret 23 September 2020 13:44