Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Unge piger skræmt af kyssegal udenlandsk mand: Griber fast i tilfældige

Det er sandsynligt, at det er den sammen mand, som slog til to gange i Nordsjælland, da to unge piger torsdag aften blev antastet i henholdsvis Birkerød og Hillerød. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Første episode skete omkring klokken 17.30 på Birkerød Station, hvor en pige blev antastet af manden på trapperne mod perronen. Manden rev fat i pigens arm, hvilket fik hende til at rive sin arm til sig og fortsætte mod perronen, hvor der var flere mennesker til stede.

Manden gik efterfølgende op på perronen overfor, og herfra havde han gentagende gange fløjtet efter datteren og råbt hej.

Han blev dog konfronteret af datterens kæreste, som i mellemtiden var kommet til stedet, og manden havde dertil svaret, at han bare ville sige hej, oplyser poltitiet, som fik dette signalement ud af pigen.

Manden beskrives som: Mellemøstlig af udseende, 40 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden, lidt forhutlet af se på. Talte engelsk. Iført mørkt tøj.

Klokken 18.30 var den gal igen. Denne gang på Petersborgvej/Stationsstien mod SlotsArkaderne. Her havde en 15-årig pige mødt en mand, som på engelsk havde spurgt efter en lighter, hvorefter han tog pigens hånd og trak hende til sig og forsøgte at kysse hende på kinden.

Pigen trak sig væk, hvorefter manden forsøgte at kysse hende på den anden kind, inden hun løb fra stedet.

Denne mand beskrives som: Østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 163-170 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden, med sort kort hår. Talte engelsk. Var iført: sort bluse. Medbragte cigaretter.

Nordsjællands Politi udelukker altså ikke en sammenhæng mellm de to episoder og beder borgere, som har vidnet manden om at kontakte på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 25 September 2020 12:22