Vestre Landsret i Viborg.

Vestre Landsret i Viborg. Arkivfoto: Jeppe Rafn

Christina blev holdt fanget og mishandlet i halvandet år af sin kæreste: Nu har han fået en mildere dom

Vestre Landsret satte fredag punktum på sagen om 24-årige Christina Egebjerg Jensen, der i halvandet år blev holdt fanget i en lejlighed af sin daværende kæreste med hjælp fra nogle af hans venner.

I februar fik den 29-årige ekskæreste en forvaringsdom, det vil sige fængsel på ubestemt tid, men landsretten ændrede dommen til otte års fængsel, skriver TV MidtVest.

"Hovedårsagen til, at han ikke i landsretten blev idømt forvaring, er efter min opfattelse, at han ikke er tidligere straffet," siger anklager Jeanni Andreeva til den regionale TV station.

Christina Egebjerg Jensen synes egentlig, at otte års straf til ekskæresten, som hun har et barn med, er for lille en straf for halvandet års indespærring og mishandling. Hun er dog glad for, at sagen nu er slut, og hun var i går mødt op i retten for at se dommen mod ekskæresten.

"Det har fyldt 99 procent af mit liv, og jeg har haft det rigtig skidt i perioder. Jeg ville se ham i ansigtet lige så snart, at han fik sin dom. Jeg ville se ærgrelsen i hans ansigt, lige da han modtog dommen," siger den 24-årige kvinde til TV MidtVest.

Christina blev under indespærringen i perioder nægtet mad og drikke, voldtaget og truet på livet.

jr

Publiceret 26 September 2020 13:15