Foto: Local Eyes.

De kørte direkte i døden: Her er seneste nyt om ufattelig tragedie

Seneste nyt: Årsagen til den katastrofale bilulykke på Østerbro i Odense, der kort før klokken 22 fredag aften kostede to mennesker livet, er endnu ikke endelig afklaret, oplyser Fyns Politi i en status mandag eftermiddag.

Politiet formoder, at bilisten mistede herredømmet over bilen, men først når bilinspektøren har afsluttet sine undersøgelser, vil årsagen til ulykken bliver endeligt fastslået.

Fyns Politi kan endnu ikke sige noget om, hvorvidt der var alkohol eller andre stoffer indblandet i ulykken. Der er rutinemæssigt udtaget prøver, som skal fastlægge, om det var tilfældet, men der vil gå et par uger, inden resultaterne af de forskellige undersøgelser foreligger.

Politiet kan ikke oplyse detaljer om, hvem de to omkomne og den overlevende, men alvorligt tilskadekomne er, men der er ikke tale om personer med relationer til bandegrupperinger.

Foto: Local Eyes

I forbindelse med ulykken blev der iværksat en såkaldt skal-sikring af OUH, Odense Universitets Hospital, fordi det var vurderingen, at den alvorlige ulykke ville betyde, at mange mennesker ville opsøge OUH som følge af ulykken.

Formålet med en skal-sikring er at give personalet den nødvendige arbejdsro og skabe sikkerhed både for patienter og personale. Når Fyns Politi iværksætter en skal-sikring af adgangen til OUH, sker det altid efter en konkret risikovurdering.

Fyns Politi oplyser, at den person, der overlevede ulykken, fortsat er kritisk tilstand.

Publiceret 28 September 2020 14:12