Arkivfoto: JN

Arkivfoto: JN

Jørn er død efter frygtelig ulykke: Det han elskede blev hans skæbne

Mindeord over afdøde Jørn Hedemark fra Ikast.

Jørn Hedemark fra Ikast er gået bort 72 år gammel efter han den 29. august var udsat for et tragisk cykelstyrt på strækningen mellem Ikast og Herning. Det skriver familien i et mindeord på Herning Folkeblad.

Igennem 20 år var Jørn landmand og beskræftigede sig med mælkeproduktion, men siden 1995 og frem til han gik på efterløn arbejdede han på en pallefabrik i Brande.

Som efterlønner var han aktiv, og han elskede at cykle ture på viborg-egnen. Derfor er det også tragisk, at det netop var på en cykeltur, der skulle blive hans skæbne.

Lørdag den 29. august cyklede han en fatal tur fra Herning til Ikast. Han var på vej hjem fra en familiesammenkomst, da han undervejs styrtede i Ikast og slog sit hoved alvorligt. Jørn Hedemark pådrog sig alvorlige skader i hjernen, og han døde den 18. september på Aarhus Universitetshospital i Skejby af sine kvæstelser.

Ifølge familiens mindeord i Herning Folkeblad var Jørn et rummeligt menneske, som altid mødte folk med åben interesse og øje for sine medmenneskers positive værdier. På den måde fik han mange venner og bekendte gennem livet.

Æret være hans minde.

jn

Publiceret 30 September 2020 08:43