35.000 kroner i dusør på mishandlers hoved: Hvem er denne mand?

Ejeren af den drægtige hest, Carli, som natten til til fredag den 11. september blev udsat for brutal og dødelig mishandling i en stald i Holbæk Rideklub, udlover en dusør i jagten på gerningsmanden.

"Selvom politiet har efterlyst gerningsmanden via overvågningsbillederne, er der foreløbig ikke sket noget. Derfor føler jeg og min familie, at vi selv er nødt til at gøre noget, og derfor udlover vi nu en dusør på 25.000 kroner for oplysninger, der kan føre til, at politiet anholder den eller de skyldige," siger Stina Myrholm til B.T.

Men det er ikke kun ejeren Stina, der er blevet forfærdet over det bestialske overfald på hesten, som medførte, at den måtte aflives. Det er mange andre også - deriblandt Linse Kesslers datter Geggo, som har meddelt, at hun smider ekstra 10.000 kroner oven i dusøren, så den dermed kommer op på 35.000 kroner. Det oplyser Geggo selv i et opslag på Instagram.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til Lokalavisen.dk, at man indtil videre har modtaget omkring 20 henvendelser fra borgere i sagen. Nogle af henvendelserne går på bestemte personer, men det har endnu ikke ført til anholdelse eller sigtelse af nogen.

Ugerningen

En uidentificeret mand blev fanget på videoovervågningen ved rideklubben på natten for mishandlingen. Hvem denne mand er, er politiet fortsat meget interesserede i at finde ud af.

På videoen kan man se, at manden ankommer til klubben torsdag aften kl. ca. 22.48. Han formodes at have opholdt sig i rideklubbens bygninger frem til kl. ca. 00.49, hvor han ifølge videoovervågningen forlader området med en jakke over højre underarm og en genstand, som ligner en større flaske, i venstre hånd.

Manden beskrives ifølge politiet som: 25-30 år, spinkel af bygning, kort hår, iført mørk jakke, herunder kortærmet bluse/skjorte, lange bukser og mørke sko.

Kontakt politiet på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger, som du mener kan hjælpe i opklaringsarbejdet.

jn

Publiceret 01 October 2020 10:24