Arkivfoto.

En ordentlig røvfuld: To mænd gennembanket i mere end en time - af en eneste årsag

Fire mænd anholdt i alvorlig voldssag

Nordjyllands Politi skred onsdag til anholdelse af fire mænd, som man mistænker for blandt andet at have forøvet grov vold mod to andre mænd. De anholdte fremstilles i dag i grundlovsforhør i Retten i Aalborg, hvor politiet vil kræve dem varetægtsfængslet.

Volden skete den 21. september på en adresse i Vodskov, hvor de nu anholdte personer indfandt sig ud på aftenen. De to ofre – begge mænd i 30’erne – blev udsat for grov vold med bl.a. gentagne knytnæveslag i hovedet. Volden forløb over en længere periode på mere end en time, oplyser Nordjyllands Politi.

"Ofre og gerningsmænd har et forudgående kendskab til hinanden, og der er tale om et økonomisk mellemværende, som har udløst volden," siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam, der tilføjer, at de to ofre har været meget bange for at anmelde den alvorlige vold, hvorfor poltiet først nu er skredet til handling i sagen.

De anholdte i sagen er henholdsvis 51 år, 40 år, 36 år og 33 år. De fire mand kræves ved grundlovsforhøret i dag varetægtsfængslet.

"Vores opgave er nu at efterforske videre i sagen, så hele hændelsesforløbet kan blive belyst og kortlagt," siger efterforskningslederen, politikommissær Kenneth Rodam.

Politiet vil begære dørlukning af hensyn til efterforskningen. Sigtelserne mod alle de anholdte personer er for overtrædelse af straffelovens § 245, 260 og 288, stk. 1 - det vil sige grov vold, ulovlig tvang og røveri.

Publiceret 01 October 2020 13:30