Foto: Google Street View

Foto: Google Street View

Skambidt til døde: Hvem så, hvad der skete bag OK-tanken?

En hund er død efter skambidning i Asnæs i Odsherred. Vidner søges.

Politiet søger vidner til skambidning af en lille hund, som den kvindelige ejer fra Grevinge efterfølgende har måttet lade aflive.

Skambidningen skete tirsdag i sidste uge omkring klokken 18.42 omkring OK-tanken på Blomstervænget i Asnæs i Odsherred. Her havde den 65-årige kvindelige ejer luftet hunden, som løb fri på et grønt areal.

Den 65-årige gik over vejen ved OK-Tanken og videre i retning mod Aldi, hvor hendes bil holdt parkeret.

Ifølge kvindens forklaring stod en kvinde ved sin bil med to større hunde i snor ved Aldi. En af hundene rev sig løs og løb efter den 65-åriges hund, som løb ned langs bygningen for at komme væk fra de større hunde.

Hundene forsvandt rundt hjørnet ved vaskehallen, hvorefter ingen af hundeejerne så, hvad der skete.

Da den 65-åriges hund kom tilbage havde den dog pådraget sig alvorlige skader, der gjorde, at den straks måtte til behandling hos en dyrlæge.

Hunden havde alvorlige bidskader på kroppen og indre kvæstelser, og to dage senere blev den aflivet, da den ikke kunne behandles for alvorlige indre kvæstelser i hovedet.

Politiet har efterfølgende sigtet ejeren af de to store hunde for at overtræde hundeloven, da man mistænker, at det er hendes hund, som står bag skambidningen.

Men man vil meget gerne høre fra vidner, som måske kan klarlægge, hvad der præcis skete bag bygningen, hvor den 65-åriges hund kom til skade.

Borgere som har set den lille sort/hvide blandingshund af racen malteser/puddel og de store hunde bag ved vaskehallen ved OK-tanken tirsdag aften omkring klokken 18.42, og som så hvordan den lille hund kom til skade bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 01 October 2020 13:01