Foto: Øxenholt Foto.

Hun løb direkte i døden: 23-årig kvinde dræbt på løbetur - kørt ihjel i fodgængerfelt

En 23-årig kvinde mistede tirsdag eftermiddag livet i en trafikulykke på Ringvejen i Aarhus, hvor hun blev påkørt af en bil i lyskrydset ved Edwin Rahrs Vej.

Ulykken blev anmeldt klokken 15.00, og det stod hurtigt klart, at den unge kvindes liv ikke stod til at redde.

Bilen, der påkørte hende, kom kørende på Åby Ringvej i nordlig retning, hvor den unge kvinde passerede ringvejen i fodgængerfeltet i vestlig retning.

Østjyllands Politi oplyser i dag til Lokalavisen, at den unge kvinde var ude at løbe en tur, da ulykken skete.

Politiet er i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ulykken og efterlyste i går flere vidner.

"Vi har fået rigtig mange henvendelser fra vidner, som skal afhøres i dag," fortæller pressemedarbejder Janni Lundager, Østjyllands Politi.

Som altid ved alvorlige ulykker blev der tilkaldt en bilinspektør for at undersøge ulykkesstedet, men det er endnu for tidligt at sige noget om bilens hastighed og lysforholdene i krydset på ulykkestidspunktet.

Føreren af bilen, der ramte kvinden i fodgængerfeltet, var en 27-årig mand fra Tilst, som efter ulykken blev anholdt og afhørt.

"Han blev løsladt først på natten og har fået en foreløbig sigtelse for overtrædelse af Færdselsloven, indtil vi får afklaret de nærmere omstændigheder," siger pressemedarbejder Janni Lundager, Østjyllands Politi.

Han har fået taget en blodprøve, hvilket altid sker i forbindelse med alvorlige ulykker, for at afklare, om han var påvirket af spiritus eller stoffer.

Den afdøde kvinde havde bopæl i Aarhus V.

Publiceret 07 October 2020 11:22