Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Bar-gæster var ligeglade med covid-19: Så måtte politiet tilkaldes

En bar i den nordjyske by Aars måtte fredag aften lukkes før tid, da gæsterne begyndte at danse og ikke overholdt restriktionerne

Restauranter og beværtninger må kun have åbent til klokken 22 på grund af corona-restriktionerne. Men for baren 'Aviskontoret' i Aars, der ligger syd for Aalborg i Nordjylland, blev det fredag aften ændret til klokken 21.30. For der skred politiet ind på baren for at lukke stedet.

Det skriver Nordjyske.

"Vi foretog et tilsyn klokken 21.25 og kunne konstatere, at der var for mange brud på reglerne. Der var cirka 35 i underetagen, hvor der må være 30, der blev danset og afstandskravet blev heller ikke overholdt," siger vagtchef Henrik Beck, Nordjyllands Politi, til avisen.

Der var desuden også for mange mennesker i baren, og der blev heller ikke båret mundbind, hvilket får vagtchefen til at sige, at der simpelthen ikke var styr på tingene hos den nordjyske bar.

"Vi er nødt til at vise, at der bliver slået ned på det, når reglerne ikke bliver overholdt. Også for at vise alle de værtshuse og restauranter, som overholder reglerne, at vi tager det alvorligt," fortsætter vagtchefen til Nordjyske.

jwh

Publiceret 17 October 2020 11:07