Foto: Local Eyes

Uhyggelig dødsulykke: I bilen sad en kvinde - død på frygtelig vis

En uhyggelig dødsulykke fandt sted ved Sorøvej, Ugerløse ved Holbæk, hvor en bilist havde påkørt et plankeværk og var standset nogle hundrede meter derfra. I bilen befandt sig en livløs kvinde, som blev erklæret for afgået ved døden på grund af sine svære kvæstelser. Politiet fik anmeldelsen lørdag morgen klokken 06.55, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet kørte til uheldsstedet, hvor også flere ambulancer, en akutlægebil og lægehelikopteren var sendt. På uheldsstedet traf politiet - ud over vidner - også en narkotikapåvirket, 30-årig mand fra Brøndby, som tilsyneladende var uskadt efter uheldet, og som formodedes at have været fører af bilen på uheldstidspunktet. Den 30-årige mand blev anholdt

Den afdøde, kvindelige passager blev bragt til sygehus og efterfølgende identificeret som en 48-årig kvinde fra Frederikssund. Hendes pårørende er underrettet om dødsfaldet som følge af uheldet. Ved nærmere undersøgelse af den involverede personbil viste det sig, at bilen var meldt stjålet fredag formiddag ved svømmehallen i Frederikssund.

Efter undersøgelserne på uheldsstedet kunne politiet foreløbigt konkludere, at bilen under kørsel i sydlig retning var kommet ud i rabatten i den vestlige/højre side af vejen, hvorefter bilen kort efter havde påkørt et plankeværk i den modsatte side af kørebanen, inden bilen standsede nogle hundrede meter senere.

Foto: Local Eyes.

Et vidne så på afstand som modkørende bilist uheldet ske og slog efterfølgende alarm sammen med øvrige tililende til uheldsstedet. Dele af plankeværket var røget gennem bilens forrude og havde påført den kvindelige passager så alvorlige kvæstelser, at hun afgik ved døden. Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken.

Senere på dagen blev den 30-årige udskrevet som uskadt fra Rigshospitalet, hvorefter han blev bragt til afhøring hos politiet. Han blev i den forbindelse præsenteret for sigtelser for spiritus-/narkokørsel, kørsel i bilen trods frakendelse af kørekortet, uberettiget brug af personbilen sammen med den nu afdøde passager - samt for uagtsomt at have forvoldt den kvindelige passagers død, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Publiceret 19 October 2020 13:58