Den efterlyste ses som den midterste person i det store billede, og han ses samtidig forfra i højre hjørne. Foto: Politiet

Den efterlyste ses som den midterste person i det store billede, og han ses samtidig forfra i højre hjørne. Foto: Politiet

Stærkt efterlyst for groft røveri: Hvem er denne mand?

Nordjyllands Politi efterlyser en formodet gaderøver, som har været efterlyst internt i politiet et stykke tid uden held.

Derfor offentliggøres nu et billede af manden, der beskrives som: Mørk i huden, muligvis somalier, 19-23 år, ca. 170 cm høj, spinkel/tynd af bygning, sort, kort til mellemlangt kruset hår, talte flydende dansk, iført sort jakke (muligvis af mærket The North Face) mørke bukser og lyse sko, bar et hvidt headset af mærket Apple.

Selve røveriet fandt sted i Nørresundby den 5. august klokken 16.39.

Her havde to mænd aftalt at skulle mødes på græsarealet bag Spar-købmanden ved Nørre Uttrup Torv, hvor den ene skulle købe et fjernsyn af den anden.

I stedet udartede situationen sig dramatisk, da den formodede gerningsmand trak en kniv og tvang køberen til at udlevere sin pung indeholdende kontanter.

Genkender du den efterlyste mand, eller har du andre oplysninger i sagen, så kontakt Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 20 October 2020 13:29