Foto: Local Eyes.

Forfærdelig dødsulykke: I bilen sad en kvinde, død på grusom vis - bilist efterlyses

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med en mandlig bilist, som var til stede kort efter ulykken lørdag den den 17. oktober, hvor en bilist kl. ca. 06.55 påkørte et plankeværk på Sorøvej, Ugerløse ved Holbæk, så en kvindelig passager i bilen afgik ved døden som følge af sine alvorlige kvæstelser.

Den efterlyste bilist, der var vidne til uheldet, kørte ad Sorøvej mod syd - og kørte ifølge øvrige vidneforklaringer hen over dele fra det påkørte plankeværk.

Bilisten kørte i en sølvfarvet bil med LED-forlygter og standsede efterfølgende ved den forulykkede bil, hvorefter den efterlyste bilist talte kortvarigt med føreren af den forulykkede bil. Herefter fortsatte den efterlyste bilist sin kørsel, da andre tililende kom personerne til undsætning, efter at de havde slået alarm.

Det påkørte hegn. Foto: Local Eyes.

Bilisten fortsatte sin kørsel videre i sydlig retning, idet han efter vidners opfattelse måske skulle møde på arbejde. Bilisten bedes henvende sig til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114 med henblik på afhøring til sagen.

Publiceret 23 October 2020 12:22