Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock BillionPhotos.com - stock.adobe.com

Mænds spøg med kammerat var så grov og grænseoverskridende, at politiet nu vil have dem straffet

Det var langt ud over almindelig spøg og ballade, da en gruppe på fem mænd fra Fredericia-området for et par dage siden planlagde en "spøg" med en 16-årig kammerat.

Iført maskering passede tre af de fem mænd den 16-årige op, da han onsdag aften ved 20-tiden var på vej hjem fra træning i Fredericia.

De tvang drengen ned i bagagerummet på en bil og kørte ham ud i et skovområde, hvor de først taler gebrokkent engelsk til ham, for herefter at afsløre, hvem de er, og at der er tale om en spøg.

"Det er selvfølgelig en lettelse for den 16-årige mand, men inden det har episoden jo fremstået virkelig for ham, og han har uden tvivl været bange og ude af sig selv under turen," siger vicepolitiinspektør i Sydøstjyllands Politi, Frede Nissen.

Via videoovervågning lykkedes det politiet at finde frem til de tre mænd, der udførte kidnapningen samt yderligere to mænd, som havde været med til planlægningen. Der er tale om unge mænd på henholdsvis 16, 18, 18, 23 og 25 år, og de er nu alle sigtet for hændelsen.

Sydøstjyllands Politi ser meget alvorligt på hændelsen, hvor de unge mænd ikke bare har sat en skræk i livet på en ’kammerat’, men også har spildt politiets tid og skabt utryghed på den parkeringsplads, hvor de ’kidnappede’ drengen.

"Den ’spøg’ vil de nu blive stillet til ansvar for," lyder det bestemt fra politiet.

jn

Publiceret 23 October 2020 13:10