Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk

29-årig fik skåret hovedpulsåren over og blødte ihjel, da han knuste rude til sin egen lejlighed

Af
Jacob Nielsen

Det er formentlig en dybt tragisk ulykke, der er årsag til, at en 29-årig mand natten til lørdag blev fundet død i en blodpøl på Borgmester Madsens Gade i Vejle. Det oplyser vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi til Loklavisen.dk.

Flere vidner har forklaret, at den 29-årige kort før klokken 01 blev set gå frem og tilbage foran opgangen sin egen lejlighed for derefter at lægge sig ud på kørebanen. Kort efter kom to mænd, som er bekendte til den afdøde, løbende og råbte om hjælp foran bygningen.

I første omgang mistænkte politiet, at den 29-årige havde været udsat for knivstik, men dette er nu udelukket, og politiet har i stedet en teori om, at manden sandsynligvis, af uvisse årsager, har forsøgt at skaffe sig adgang til sin egen lejlighed ved at knuse glasset i hoveddøren til opgangen.

På tragisk vis har han skåret sig så uheldigt og voldsomt, at hans hovedpulsåre i overarmen er bristet, hvilket gjorde, at han forblødte på stedet.

De to bekendte, som råbte om hjælp på gaden, er af tekniske årsager blevet anholdt og personundersøgt for at udelukke, at de kan have haft noget med dødsfaldet at gøre.

Det endelig resultatet af de tekniske undersøgelser og ligsynet, som blev foretaget lørdag morgen, foreligger endnu ikke.

Publiceret 24 October 2020 11:34