Arkivfoto

Arkivfoto

P-vagt beskyldt for vold mod 45-årig kvinde: Nu har sagen taget uventet drejning

Der er tilsyneladende divergerende holdninger til, hvad der præcis foregik i forbindelse med en tvist om en parkeringsafgift foran Netto på Højengen i Kokkedal søndag.

Det oplyser Nordsjællands Politi, som i første omgang fik en anmeldelse om vold søndag eftermiddag klokken 13.41.

Anmeldelsen kom fra en 45-årig kvinde fra Kokkedal, som påstår, at hun søndag ved 11-tiden var blevet skubbet og slået på armen af en parkeringsvagt i forbindelse med en diskution om, hvor længe hun havde været væk fra sin bil.

I forbindelse med mandagens døgnrapport udsendte Nordsjællands Politi en beskrivelse af parkeringsvagten, da man gerne ville have ham identificeret, så man kunne høre hans forklaring af sagen.

Det har man nu fået, for han har nu selv henvendt sig til politiet med en direkte kontra-anmeldelse.

P-vagten påstår nemlig, at det var ham, der søndag ved 11-tiden blev skubbet og slået fire-fem gange på armen af kvinden, fordi hun var utilfreds over, at han havde tildelt hende en p-afgift foran Netto på Højengen.

Det er nu op til politiet at finde hoved og hale i, hvad der præcis skete, og eventuelle vidner til episoden må meget gerne kontakte Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4 og fortælle om deres observationer.

jn

Publiceret 28 October 2020 13:43