Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk

Stærkt eftersøgt flugtbilist anholdt

Den efterlyste mand, som er mistænkt for at køre en 5-årig pige ihjel på Peter Bangs Vej i Valby, blev torsdag aften anholdt af politiet. Det oplyser Københavns Politi.

Den 21-årige, som stak af fra ulykkesstedet, har siden onsdag aften været eftersøgt, og Københavns Politi har siden arbejdet intensivt på at finde den ham.

"Vi står med en dybt tragisk sag, som vi ser på med stor alvor. Siden påkørslen har vi arbejdet intensivt på at finde frem til den mistænkte og nu anholdte mand, da vi har en stærk formodning om, at det er ham, der kørte bilen og bagefter flygtede fra stedet. Vi har i den forbindelse foretaget en række efterforskningsskridt, og har blandt andet ransaget flere adresser i hovedstadsområdet, og det har samlet set her til aften ført til anholdelsen," siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov.

Påkørslen fandt sted onsdag ved 16-tiden, hvor en sort VW Passat på Sæbyholmsvej ud for Peter Bangs Vej pludselig accelererede, så den krydsede vejen og ramte den 5-årige pige og hendes mor på den modsatte side af vejen. Pogen blev dræbt, mens moderen blev lettere kvæstet.

Den 21-årige mand vil fredag blive fremstillet i et formentlig lukket grundlovsforhør.

jn

Publiceret 30 October 2020 08:17