Lastbil med 20 tons juleskinke kørte natten til lørdag galt i en rundkørsel, hvilket har skabt store trafikale udfordringer i området.

Lastbil med 20 tons juleskinke kørte natten til lørdag galt i en rundkørsel, hvilket har skabt store trafikale udfordringer i området. Modelfoto: Adobe Stock

Polsk lastbil med 20 tons juleskinke er væltet i rundkørsel

En væltet lasbil skaber lørdag store trafikale udfordringer i Nykøbing Falster

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser lørdag formiddag på Twitter, at politiet i øjeblikket er til stede ved et solouheld i Nykøbing Falster, som frem til omkring klokken 15 i eftermiddag forventes at skabe trafikale udfordringer.

Årsagen er en lastbil med 20 tons juleskinker, som er væltet i rundkørslen Skovalleen - Nykøbing Falster Omfartsvej, oplyses det på Twitter.

Ifølge Fyens.dk oplyser Ole Hald, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Ritzau, at uheldet blev anmeldt klokken 01.37, og at det formenlig er noget vægtforskydning, der har forårsaget det.

"Det kommer til at tage noget tid. Før vi kan få flyttet bilen, så skal den tømmes for juleskinker. Vi forventer, at forholdene kan være normale igen omkring klokken 15," siger Ole Hald til Ritzau.

Han har desuden en formodning om, at lastbilen var på vej til Gedser for at tage færgen til Tyskland. Ifølge Ritzau er der tale om en polsk indregistreret lastbil.

jwh

Publiceret 21 November 2020 10:53