Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Kvinde modtog mystisk pakke med taske til 15.000 kr. - men det var udspekuleret svindel

En 49-årig kvinde fra Aarhus C fik torsdag ved 14-tiden leveret en pakke med bud. På adressefeltet stod hendes mands navn, og i første omgang tænkte hun, at han måske havde bestilt en julegave. Men kort efter bankede det på døren, og udenfor stod en fremmed mand, der fortalte, at der var sket en fejl. Han sagde, at han hed det samme som kvindens mand, men at adressen var skrevet forkert på pakken.

Kvinden valgte dog ikke at udlevere pakken til den fremmede, da hun ville vente, til hendes mand kom hjem. Hun sagde derfor til manden, at hun ville ringe til ham senere, oplyser Østjyllands Politi.

Kort efter bankede den mystiske mand igen på døren, og denne gang kontaktede kvinden politiet. En patrulje kom kort efter frem og anholdt den 19-årige mand, der stod ved kvindens adresse. Han hed i øvrigt slet ikke det samme, som kvindens mand, og han blev sigtet for bedrageri.

I pakken lå en Louis Vuitton-taske til 15.000 kroner, og det er politiets formodning, at tasken er købt på nettet med et stjålet kort. Gerningsmanden har så sat en andens adresse på, så den ikke kunne spores til ham. En fremgangsmåde som Østjyllands Politi tidligere har set.

Sagen bliver nu efterforsket nærmere.

jr

Publiceret 28 November 2020 11:42