Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Bilist standsede og talte med fodgænger, han netop havde påkørt - men så skete der noget, som fik ham til at flygte

Politiet søger efter en flugtbilist, som onsdag aften påkørte en 60-årig mand på Stevns

En 60-årig mand fra Hårlev på Stevns har anmeldt til politiet, at han onsdag aften blev påkørt af en bilist, som efterfølgende flygtede fra stedet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 60-årige har forklaret, at han kom gående ad Alminde mod nord med en lommelygte, da han blev strejfet og ramt på blandt andet hånden af en modkørende bilist.

Den mandlige fører af bilen var dog standset op, og de to talte kortvarigt med hinanden. Den 60-årige mistænkte bilisten for at være påvirket af spiritus, og måske netop derfor satte sig pludselig ind i sin bil og kørte fra stedet i høj fart mod Hårlev uden at have afleveret hverken navn, adresse eller telefonnummer til den 60-årige.

Fodgængeren beskriver bilisten som: Mand, Dansk af udseende, 38-40 år, 190 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, talte dansk med lys stemme. Var iført grøn og høj kasket uden skrift, kort og lys arbejdsvindjakke og lyse arbejdsbukser. Han kørte i en sølvgrå, større personbil af mærket Ford, da uheldet skete.

Politiet håber at få identificeret bilisten og hører gerne fra personer, der kan give oplysninger om den flygtede bilist. Kontakt Køge Lokalpoliti på telefon 1-1-4.

Den 60-årige fodgænger måtte i øvrigt efterfølgende tilses på skadestuen, men er formentlig sluppet uden større personskade.

jn

Publiceret 03 December 2020 12:59