Arkiv/modelfoto.

Cyklist nær kørt ned: Tog en grum hævn over bilisten

Klokken 18.38 torsdag anmeldte en 57-årig mand fra Køge, at hans bil var blevet udsat for hærværk, medens han havde været kortvarigt inde i et byggemarked, Gammel Lyngvej, Køge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En vinduesvisker og et sidespejl på anmelderens bil var blevet ødelagt inden for få minutter, og anmelderen mistænkte nu en sur cyklist, som han havde været ved at påkøre på Københavnsvej i forbindelse med svingning til højre ad Gammel Lyngvej kort forinden.

Cyklisten var efter færdselsbataljen fulgt efter anmelderens bil ind på parkeringspladsen ved byggemarkedet, hvor cyklisten havde råbt truende ad ham. Da anmelderen efter ærindet i byggemarkedet kom retur til bilen, var vinduesviskeren og sidespejlet ødelagt.

Anmelderen mistænkte nu cyklisten, som han beskrev som: mand, dansk af udseende, 25-30 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, skægstubbe og cyklende på en mountainbike. Politiet har optaget rapport om hærværket og forsøger at få cyklisten identificeret.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt på parkeringspladsen ved byggemarkedet Silvan kort før anmeldelsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Publiceret 04 December 2020 12:36