Foto: Sløret/Københavns Vestegns Politi

Fældet af læserne: Manden, der skabte skræk og rædsel i Harald Nyborg, nu bag lås og slå

Manden, der skabte skræk og rædsel i en Harald Nyborg-butik, er fældet af læserne.

Efter offentliggørelse af efterlysningen onsdag formiddag modtog Københavns Vestegns Politi flere gode henvendelser fra borgere/læsere. Videre undersøgelser førte til identifikation af en mand, som blev anholdt i sit hjem samme aften lidt før kl. 19. Han sigtes i sagen og ventes fremstillet i grundlovsforhør torsdag, oplyser politiet.

Københavns Vestegns Politi frigav et overvågningsfoto af en mand, som mistænkes for at have truet personale i Harald Nyborg på Ejby Industrivej til at udlevere ham penge.

”Vi har efterforsket røveriet siden det skete lørdag den 21. november 2020 kl. 15.11, men har indtil nu ikke kunne identificere gerningsmanden. Derfor beder vi nu offentligheden om hjælp til at komme videre og få sat navn på ham. Har nogen i øvrigt oplysninger om ham eller røveriet, så kontakt os også gerne,” sagde politikommissær Søren Andersen, Københavns Vestegns Politi.

Gerningsmanden gav personalet en seddel med trusler, understregede dem med en pistollignende genstand i lommen og forlod butikken i ukendt retning. Han er nu bag lås og slå. Tak for hjælpen kære læsere.

Publiceret 06 January 2021 22:12