Foto: Nordsjællands Politi.

Bloddryppende fund i container: Politifolk på blodigt manuelt arbejde

Nordsjællands Politi beretter om en blodig dag, hvor betjentene pr..håndkraft måtte gennesøge en container, hvorfra der dryppede store mængder blod. Det var ikke den sjoveste dag på jobbet, og her følger politiets beretning:

"For nylig modtog vi et opkald fra en renovationsarbejder, der havde opdaget noget mistænkeligt i sin skraldevogn, som vi muligvis var interesserede i at undersøge nærmere.

Renovationsarbejderen fortalte os nemlig, at der dryppede blod ud fra en ukendt pose et sted på ladet. Og det var ikke bare en lille mængde blod som fra en pakke hakket oksekød eller lignende. Det var derimod så stor en mængde blod, at anmelderen frygtede, at et menneske havde været udsat for en forbrydelse og derefter var endt på skraldevognens lad.

Anmelderen vidste godt, at der formentlig og forhåbentlig ikke lå et menneske et sted på skraldevognens lad, men for en sikkerheds skyld valgte han at kontakte os, så vi kunne vurdere forholdet, og den tankegang kan vi kun bifalde.

Vi kørte straks ud til skraldevognen, og efter at have talt nærmere med anmelderen blev konklusionen (desværre), at vi (desværre) ikke kunne afvise, at der var foregået noget kriminelt. Der var derfor (desværre) ingen anden udvej end at sætte det ene ben foran det andet og undersøge skraldevognens indhold nærmere.

Foto: Nordsjællands Politi.

”Heldigvis” skulle vi ”kun” igennem halvdelen af skraldevognens lad, før vi fandt en sort sæk, der dryppede gevaldigt med blod. Selvom vi ikke regnede med, at der lå en kriminel handling bag al blodet, holdt vi alligevel kortvarigt vejret i spænding, da vi åbnede posen for at inspicere årsagen til den store blodpøl. Hvor stammede al det blod mon fra?

Posen viste sig at indeholde et parteret rådyr, og vi kunne derfor alle ånde lettet op. At ånde lettet op skal man i øvrigt kun gøre i overført betydning, når man står på en dynge af skraldeposer fyldt med brugte bleer, madrester, og hvad vi nu ellers alle smider i skraldespanden.

Vi skal være ærlige og indrømme, at vi har haft bedre dage på jobbet end lige dén dag, hvor vi med håndkraft skulle rode rundt i andre menneskers affald, men om ikke andet er det da en dag, vi længe vil huske - og vi fik heldigvis også sikkerhed for, at der ikke lå en kriminel handling bag den blødende sorte sæk.," slutter beretningen.

Publiceret 11 January 2021 15:14