Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Åbne bordeller knaldet af politiet: Kunde forsøgte at flygte ud gennem vindue

Tre udenlandske kvinder blev tirsdag anholdt og sigtet i forbindelse med politiets tilsyn på to bordeller i Aarhus C. Bordeller må for tiden ikke holde åbent på grund af covid-restriktionerne.

Ved middagstid kørte en patrulje til en adresse på Kirkedammen på baggrund af oplysninger om, at stedet bliver brugt som bordel. 

Betjentene så en mand gå i lejligheden, og patruljen fulgte efter. Da de så, at manden blev lukket ind af en kvinde, der kun var iført undertøj, tog betjentene kontakt. De erkendte begge, at de havde aftalt en seksuel ydelse, og den 27-årige kvinde, der er polsk statsborger, blev anholdt og sigtet for at bryde covid-reglerne. 

Hun bliver nu tilbageholdt på udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer hendes sag. 

Efter et tip fra en borger kørte en patrulje tirsdag aften til en adresse på Skernvej. Betjentene bankede på, og efter lidt tid åbnede en letpåklædt kvinde døren ind til kælderlejligheden. Inde på stedet var der yderligere en kvinde, mens en mandlig kunde forsøgte at flygte ud gennem vinduet. Han blev dog standset af en betjent, der stod klar til at modtage ham udenfor. 

Begge kvinder var thailandske statsborgere, der opholder sig ulovligt i landet, oplyser Østjyllands Politi.

Den 34-årige kvinde, der havde en aftale med kunden, blev sigtet for ulovligt ophold, ulovligt arbejde og for at holde bordellet åbent. Hendes 28-årige veninde forklarede, at hun blot var på besøg, og hun blev sigtet for ulovligt ophold. 

Begge kvinder bliver nu tilbageholdt på Udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om de kan udvises af Danmark. 

Det koster som udgangspunkt en bøde på 10.000 kroner, hvis du som erhvervsdrivende bryder covid-reglerne og holder åbent for offentligheden. 

jr

Publiceret 13 January 2021 16:04