Arkivfoto.

Fremmed, sexgal mand på jagt efter bytte: Han fandt sit offer i 17-årig pige alene på gaden kl. 03.53 om natten

Klokken 03.53 natten til søndag slog en 17-årig ung kvinde fra Store-Heddinge på Stevns alarm til politiet, efter at en fremmed mand havde befølt hende, da hun gik ad Vestergade, Store-Heddinge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Pigen havde bemærket en fremmed mand, der fulgte efter hende, og i Vestergade havde manden pludselig taget fat i hende og befølt hende på benene og forsiden af kroppen uden på tøjet.

En mand havde fra et ukendt sted pludselig råbt op, efter at den 17-årige havde skreget op som følge af overgrebet.

Den fremmede mand havde opgivet sit forehavende, så den 17-årige kunne løbe fra stedet med manden efter sig, men hun så ikke, hvor den fremmede mand forsvandt hen.

Da hun ankom til en privat adresse i byen nogle få minutter senere, slog hun alarm til politiet, som sendte flere patruljer til byen.

Pigen har beskrevet overfaldsmanden på denne måde: Dansk af udseende, 40-50 år, kraftig af bygning, iført sort jakke og brugte briller. Han talte dansk, da han bad offeret om at være stille, da hun skreg op under overgrebet. Det lykkedes ikke politiet at finde den mistænkte i en sag, som politiet behandler som en sag om blufærdighedskrænkelse.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have set den mistænkte i byen sent om natten mellem lørdag og søndag, ligesom politiet gerne vil i kontakt med vidner, herunder manden, der råbte op under overgrebet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Publiceret 18 January 2021 13:02