Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Virksomhed ransaget – ejer sigtet for omfattende bedrageri 

Virksomheden Copenhagen Lashes i Randers har her til formiddag haft besøg af politiet, som har ransaget stedet, beslaglagt omfattende materiale og samtidig sigtet ejeren for bedrageri. Det oplyser Østjyllands Politi.

Det var afdelingen for Økonomisk Kriminalitet og Rigspolitiets Nationale Cybercrime Center, der slog til, efter at omkring 30 borgere har politianmeldt virksomheden og cirka 1.000 kunder har klaget til Forbrugerombudsmanden. 

Anmelderne har alle benyttet sig af et godt tilbud på et produkt, som virksomheden reklamerede med på nettet i juledagene. 

Efterfølgende blev der trukket flere penge fra deres hævekort, og de fik besked om, at de havde tilmeldt sig et bindende abonnement ved købet.

"Det er vores vurdering, at kunderne ikke er blevet informeret om abonnementet før deres køb, og derfor har vi sigtet ejeren for bedrageri. Vi er i tæt samarbejde med Forbrugerombudsmanden, som nu skal vurdere og samle alle klagerne i forhold til overtrædelse af Markedsføringsloven, inden de bliver sendt til politiet til strafferetslig vurdering," siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse nærmere detaljer i sagen af hensyn til den videre efterforskning.

jn

Publiceret 19 January 2021 15:45