Arkivfoto

Kvindelig bilist knaldede kvindelig betjent en på låget

Klokken 03.36 udspillede et drama sig, da en politipatrulje standsede en bil rutinemæssigt ved en tankstation på Kalundborgvej i Tuse ved Holbæk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Bilen blev ført af en 30-årig mand uden fast bopæl. Manden var frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Bilens ejer, en 39-årig kvinde, sad som passager i bilen, men var påvirket af spiritus, så hverken hun, eller to øvrige passagerer kunne lovligt føre bilen. Patruljen besluttede derfor at bruge reglen om nødret og inddrage bilnøglen, for at forhindre, at nogen blev fristet til at køre bilen hjem midt om natten.

Denne beslutning var den kvindelige bilejer ikke tilfreds med, og hun nægtede at udlevere bilnøglen.

Efter flere mundtlige henstillinger om at udlevere bilnøglen ville en kvindelige betjent tage nøglen fra den 39-årige, men hun satte sig til modværge. Den kvindelige betjent blev under tumulten ramt af slag i ansigtet af den 39-årige, som var meget ophidset og udadreagerende, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. 

Betjentene anholdt herefter den 39-årige, som blev sigtet for vold mod tjenestemand. Hun blev taget med til politistationen til afhøring og afrusning i detentionen, oplyser politite.

Publiceret 21 January 2021 11:10