15-årig pige sexkrænket i tog af denne mand: Se videoen - hvem er han?

Politiet efterlyser gerningsmand til blufærdighedskrænkelse og tyveriforsøg.

Efter en større efterforskning beder Københavns Politi nu offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der mistænkes for blufærdighedskrænkelse og forsøg på tyveri.

Episoden fandt sted i et metrotog lørdag den 14. november i tidsrummet fra klokken 23.15 til klokken 23.37.

En 15-årig pige sad sammen med en veninde i metro M3 fra Enghave Plads i retning mod Københavns Hovedbanegård, da gerningsmanden antastede og forulempede den 15-årige pige.

De to piger gik væk fra gerningsmanden og satte sig ned i den anden ende af toget. Gerningsmanden fulgte dog efter, kiggede på pigerne og henvendte sig til dem på gebrokkent dansk. Ved ankomst til Hovedbanegården greb gerningsmanden fat i pigens taske og forsøgte at hive den ud af hånden på hende. Det lykkedes dog ikke, men taskens indhold røg ud på gulvet. Gerningsmanden forlod efterfølgende toget og gik op af rulletrapperne til Hovedbanegården, hvorefter pigerne fortsatte med toget, oplyser politiet.

"Det har været en ubehagelig oplevelse for de to piger, og derfor vil vi selvfølgelig gerne have fat i gerningsmanden. Vi håber derfor, at der er nogen, der kan genkende manden på billederne, og hvis det er tilfældet, må de meget gerne kontakte politiet," siger politikommissær Jesper Lotz fra Københavns Politi.

jn

Publiceret 22 January 2021 09:26