Privatfoto.

Anders forsvundet siden 14. januar - det gælder liv eller død: Han har Aspergers Syndrom og brug for hjertemedicin

'Anders Vejbjerg Kristoffersen er forsvundet sporløst, og han er ikke set eller hørt fra siden torsdag den 14 januar 202. Han er aktivt efterlyst hos politiet!'

Sådan lyder det fra Facebook-gruppen 'Hjælp os med at finde Anders'.

39-årige Anders Vejbjerg Kristoffersen fra Kalundborg har Aspergers syndrom og dårligt hjerte. Han har meget brug for sin hjertemedicin.

Normalt ville Anders ikke forsvinde, for han har sine faste rytmer og rutiner, som skal overholdes til punkt og prikkke.

Der er udsendt følgende beskrivelse af Anders Vejbjerg Kristoffersen: 

175 cm høj

Mørkeblond kort hår, lidt længere på toppen end i siderne. han har meget bredde bakkenbarter og et omvendt kors i Solar plexus..

Udover familien er Midt- og Vestsjællands Politi nu også i gang med en aktiv eftersøgning af den 39-årige, der lider af Aspergers syndrom og har en hjertelidelse og brug for medicin.

"Det er forfærdeligt ikke at vide, hvor han er, og hvad der er sket. Men det er en hjælp, at politiet nu eftersøger ham ved blandt andet at tjekke hans brug af sit Dankort," fortæller den forsvundne mands lillesøster, Line Vejbjerg til Sn.dk.

Hun har oprettet gruppen 'Hjælp os med at finde Anders!' på Facebook. Her er Line Vejbjergs efterlysning af Anders Vejbjerg Kristoffersen nu blevet delt over 5000 gange.

Publiceret 27 January 2021 00:00