Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Politiet afslører illegal cigaretfabrik: Produktionsudstyr og 11 millioner cigaretter beslaglagt

13 personer blev tirsdag anholdt i en aktion mod en illegal cigaretfabrik i Vamdrup i Sydjylland.

13 mænd fra henholdsvis Ukraine og Polen bliver onsdag klokken 12 fremstillet i et formentlig lukket grundlovsforhør ved Retten i Kolding sigtet for at stå bag indsmugling af store mængder råtobak til brug for illegal produktion af flere millioner cigaretter. Det oplyser Østjyllands Politi.

De 13 udenlandske mænd i alderen 32-70 år blev tirsdag aften alle anholdt i en større anholdelses- og ransagningsaktion på en landejendom ved Vamdrup i Sydjylland.

"Ved aktionen blev der beslaglagt ca. 11 millioner cigaretter samt en større mængde professionelt produktionsudstyr. Det er vores opfattelse, at de anholdte gennem en længere periode har produceret adskillige millioner cigaretter på stedet," siger vicepolitiinspektør ved Særlig Efterforskning Vest, Morten Vegger.

Det er politiets afdeling Særlig Efterforskning Vest, som i samarbejde med Europol, Skattestyrelsen, Toldstyrelsen og flere udenlandske politimyndigheder har afsløret den store produktion af illegale cigaretter på adressen i Vamdrup.

jn

Publiceret 03 March 2021 10:29