Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock Artem Furman - stock.adobe.com

Kvinde gennemtæsket til bevidstløshed:

Nu er hun kæreste med sin overfaldsmand og venter barn

En 33-årig mand slog blandt andet sin kæreste bevidstløs

Af
Claus Sonne

En i dag 33-årig mand fra Skanderborg er ved Retten i Horsens blev idømt 80 dags ubetinget fængsel for i marts 2020 at have gennemtævet sin kæreste på hendes bopæl - med hendes 5-årige søn som tilskuer.

Episoden blev antændt af nogle beskeder, kvinden havde skrevet til manden. Han opsøgte hende på hendes bopæl, hvor han kravlede ind gennem et vindue. Og så gik det ellers løs.

Først stak manden kvinden fem-seks lussinger, hvoraf de to var med fuld styrke og betød, at kvinden blødte fra mund og læber. På det tidspunkt var den 5-årige ikke til stede, men det var han kort efter, da han forsøgte at beskytte sin mor, der stod på en trappen.

Manden holdt drengen fast under armen, mens han med den anden hånd holdt fast i et gelænder, hvorefter han sparkede kvinden så hårdt i brystet, at det bøjede et af kvindens ribben og efterfølgende skabte et blåt mærke. Kvinden faldt baglæns cirka en meter ned, hvor hun ramte et skab.

Bevidstløs efter slag

Manden fulgte efter kvinden, som han slog så hårdt i ansigtet, at hun besvimede. Manden fik derefter liv i kvinden, for han syntes, at det var synd for den 5-årige, at han troede, at kvinden var død...

Manden fremlagde i retten en fuld tilståelse og beklagede dybt sine handlinger. Han fortalte også om et forhold, der med jævne mellemrum indeholdt verbale og fysiske overgreb. Af den grund boede manden og kvinden ikke sammen.

Overfaldet betød, at forholdet stoppede. Men kun i tre måneder. Siden da har parret været sammen og skal nu have et barn.

Mandens forsvarer mente, at manden skulle have en betinget dom og samfundstjeneste, mens anklageren gik efter 60-90 dages ubetinget fængsel. Det blev så til en dom på 80 dages ubetinget fængsel, en dom som manden på stedet ankede til Landsretten.

Publiceret 03 March 2021 09:16