Arkivfoto: JN

Arkivfoto: JN

Trafik-diskussion med politiet tog besynderlig drejning: Pludselig tog bilist sin penis frem

En ophedet diskussion mellem en bilist og en politipatrulje om solfilm på ruderne af en bil endte onsdag eftermiddag højst mærkværdigt i Grenaa.

Balladen startede klokken 17.25, da patruljen observerede en bil med sort film på de forreste sideruder på De Lichtenbergs Vej.

Den 48-årige mandlige fører af bilen blev sigtet for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen, idet det ikke er lovligt at sætte solfilm på bilens forreste sideruder, og han fik samtidig at vide, at han inden for det næste døgn skulle fjerne solfilmen, og at bilen ville blive indkaldt til syn.

Det faldt ikke i god jord hos den 48-årige bilist, som nægtede, at der var tale om solfilm, og som blev noget opfarende over, at betjenten brugte så lang tid på at tage billeder og pille ved filmen.

Kort efter var betjenten dog færdig og manden fik lov til at køre videre. Men på vej væk fra stedet blinkede den 48-årige nogle gange med forlygterne, lavede hjulspin og gestikulerede mod betjenten, der atter besluttede at standse bilen.

Da betjenten forsøgte at tage kontakt til føreren igen, råbte han grove skældsord efter betjenten, og han blev derfor både sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for fornærmelig tiltale mod politiet.

Det fik pludselig manden til at trække ned i sin bukser og vifte rundt med sin penis.

Betjenten oplyste herefter manden, at han ville blive afhørt til sagen på et senere tidspunkt, hvorefter han kørte fra stedet, oplyser Østjyllands Politi.

jn

Publiceret 04 March 2021 13:39