Foto: Øxenholt Foto

Foto: Øxenholt Foto

Efter en måneds uvished:

Nu er liget i søen identificeret

Det er Jane Møller fra Åbyhøj i Aarhus, der fredag blev fundet i Brabrand Sø

Familie og andre pårørende har i over en måned måtte leve i uvished om, hvad der er blevet af 57-årige Jane Møller, som pludselig forsvandt en torsdag aften den 4. februar.

Men nu er der formentlig mulighed for at få nogle spørgsmål besvaret.

Fredag eftermiddag slog kajakroer, som var ude at ro i Brabrand Sø alarm, da de fandt et lig i vandet.

Østjyllands Politi kan nu bekræfte, at der er tale om Jane Møller.

"Vi har arbejdet på stedet siden og netop konstateret, at der er tale Jane Møller. Familien er underrettet," skrev politiet på Twitter klokken 01.22 natten til lørdag.

Politiet brugte lang tid på at bjærge liget, da man ville være meget forsigtig for at sikre de bedste efterforskningsmuligheder.

"Det skal ske rigtigt i forhold til, at der skal laves undersøgelser for at se, om der er sket en forbrydelse," sagde vagtchef Morten Hansen fredag aften.

Nu skal det klarlægges, hvorvidt der er sket en forbrydelse, og hvordan Jane Møller endte i søen.

Hun forsvandt 4. februar, hvor hun cyklede hjem til sin adresse i Åbyhøj efter et besøg hos kæresten i Højbjerg. Hendes cykel blev fundet ved hjemmet i Åbyhøj, og politiet har tidligere arbejdet med den teori, at hun har forladt hjemmet i nedtrykt sindstilstand.

Siden hendes forsvinden har frivillige fra Missing People søgt vidt og bred efter hende, og det samme har politiet, der særligt har koncentreret søgningen omkring Gellerup Skov og Brabrand Sø.

Den seneste tid har politiet udelukkende koncentreret sig om Brabrand Så og åløbet, da efterforskningen pegede på, at det var her, hun kunne findes.

Det viste sig at være rigtigt.

Foto: Øxenholt Fotou

Foto: Øxenholt Fotou

ddp

Publiceret 06 March 2021 07:25