De kæmpede for hans liv: Forfærdelig frontal ulykke på landevej

Artiklens øverste billede

Døden høstede et menneskeliv ved en frygtelig frontal trafikulykke søndag eftermiddag.

Klokken 13.30 skete et frontalt sammenstød på Jyderupvej nær nr. 90, Jyderup ved Kalundborg tæt ved Bromølle, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politi, brandvæsen og flere ambulancer blev sendt til stedet.

Den ene bilist, en 26-årig kvinde fra Slagelse, kørte i sydlig retning og endte på en mark som følge af ulykken, men slap uskadt fra sammenstødet. I den modkørende bil sad et ægtepar på 89 og 85 år.

Den kvindelige fører slap uskadt, men den mandlige passager var livløs efter sammenstødet. Taget blev klippet af ægteparrets bil og manden reddet ud. Hans tilstand var kritisk og han blev hentet af lægehelikopteren, som landede på en mark ved siden af uheldsstedet. Den 85-årige mand blev fløjet til Rigshospitalet.

Politiet spærrede hele vejen af og lukkede krydset ved Kattrupvej/Jyderupvej mens der blev arbejdet på stedet. Bilinspektøren undersøgte uheldsstedet, og de to biler blev indbragt til nærmere undersøgelse. Politiet afhørte de tilstedeværende personer og optog rapport om uheldet. Omkring kl. 16.40 kunne vejen genåbnes for trafikken.

Den 85-årige mand blev klokken 16.59 erklæret død på Rigshospitalet.

Politiet undersøger nu sagen nærmere, for at afklare om han døde som følge af skader var uheldet, eller om et tidligere sygdomsbilledet kan være dødsårsagen. De pårørende er underrettet om dødsfaldet. Når undersøgelserne af uheldet og Bilinspektørens rapport er færdig, vil der blive taget stilling til, hvem der kan stilles til ansvar for at uheldet skete, oplyser ;idt- og Vestsjællands Politi.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen