Politirapporten: Aggressiv mand kastede med stole ved busstoppested

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 1. februar 2021

Artiklens øverste billede
Modelfoto:

Aggressiv mand ved busstoppested

Søndag kl. 12.15 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der ved et busstoppested ud for Rosenhøj Allé i Viby stod en mand og kastede stole og andre genstande ud på Oddervej. Da politiet ankom til stedet, tog betjentene kontakt til den 42-årige mand, der dog ikke var særligt interesseret i at tale med politiet og nægtede at oplyse navn mv. Manden råbte i stedet højt og var aggressiv over for betjentene. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Ransagning af lejlighed medførte tre sigtelser

Søndag kl. 11.45 besøgte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje en lejlighed i Aarhus C, hvor der var mistanke om, at der blev solgt narkotika. Døren blev åbnet af lejlighedens 55-årig mandlige beboer, der fik at vide, at politiet gerne ville se lidt nærmere på lejligheden.

Under ransagningen blev der fundet nogle piller, lidt pot og hash samt to strømpistoler. Den 55-årige mand blev derfor både sigtet for besiddelse og salg af narkotika og for overtrædelse af våbenloven.

Fundet i besiddelse af narkotika – havde mere derhjemme

Søndag kl. 13.45 var en patrulje ved Bazar Vest på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, da betjentene blev opmærksomme på to personer, der løb væk, da de så patruljebilen. Betjentene fik dog fat i de to mænd, der fik oplyst, at de befandt sig i en visitationszone, og at betjentene derfor ville visitere dem.

Den ene af dem, en 31-årig mand, blev fundet i besiddelse af noget hash og tre joints, og betjentene besluttede derfor at undersøge, om han også lå inde med narkotika på sin bopæl. Under ransagning på bopælen blev der yderligere fundet hash og skunk, der var pakket og klar til salg. Den 31-årige mand blev derfor både sigtet for salg af narkotika.

Færdsel

Søndag kl. 15.52 blev en 41-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.

Færdsel

Natten til mandag kl. 00.04 skete der et færdselsuheld på Vejlby Centervej i Risskov, da en 21-årig kvindelig bilist påkørte et vejskilt i forbindelse med, at hun skulle svinge ind på Nydamsvej. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen