Politirapporten: Dreng kørte bil uden ledsager - mod ensretningen

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 2. februar 2021

Artiklens øverste billede

Færdsel

Mandag kl. 17.45 spottede en patrulje på Fredensgade i Aarhus en bil, der kørte mod ensretningen, og patruljen kørte efter bilen, der kort efter blev standset på Østergade. Her kunne betjentene konstatere, at føreren af bilen var en kun 17-årig mand, der sad alene bilen. Han blev derfor både sigtet for at køre mod kørselsretning og for at køre bil uden ledsager.

Færdsel

Mandag kl. 11.05 skete der et færdselsuheld i krydset Herredsvej/Hasle Ringvej i Aarhus V. En 50-årig mand kom kørende ad Herredsvej og kørte ind i svingbanen for at dreje til højre ad Hasle Ringvej, da lyset skiftede til rødt og han bremsede ned. I det samme kom en bil, ført af en 64-årig mand, kørende bagfra. Han nåede ikke at bremse ned og kørte derfor op bag i den 50-åriges bil. Den 64-årige mand blev sigtet for ikke at holde tilstrækkelig afstand til forankørende. Den 50-årige mand blev kørt til undersøgelse på sygehuset.

Færdsel

Mandag kl. 19.33 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Klokkerfaldet i Aarhus V. Den 25-årige mand blev også fundet i besiddelse af en større mængde hash og skunk, hvorfor han også blev sigtet for salg af narkotika.

Færdsel

Mandag kl. 16.25 blev en 26-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Hasle Ringvej i Aarhus V.

Udenlandsk butikstyv tilbageholdt

En 25-årig kvinde fra Marokko blev mandag kl. 18.08 tilbageholdt i Føtex i Storcenter Nord i Aarhus, da hun forsøgte at stikke af med varer, hun ikke have betalt for.

Den 25-årige havde taget flere varer fra butikken, men da hun kom hen til kassen, betalte hun ikke for alle. Det opdagede kassemedarbejderen, der bad den 25-årige lægge alle varer op på båndet. Kvinden betalte nu for flere varer, men da hun gik ud af butikken, lød alarmen, og personalet holdt hende tilbage. Det viste sig, at der fortsat var en del butiksvarer, som ikke var blevet betalt.

Da politiet kom frem, blev den 25-årige anholdt og sigtet for butikstyveri. Hun bliver nu tilbageholdt på Udlændingeloven, mens hendes sag bliver forelagt Udlændingestyrelsen.

Indbrud i boliger i Aarhus

På Høeg Hagens Vej i Aarhus N begået mandag 1/2 mellem kl. 14.00 og kl. 19.30

På Vestre Strandallé i Risskov begået mandag 1/2 mellem kl. 13.30 og kl. 19.30

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.