Dræbt 43-årig kvinde blev kvalt og parteret med sav

51-årig mand erklærer sig skyldig i at have dræbt den 43-årige kvinde, som er blevet fundet på sin adresse i Malling

Artiklens øverste billede
Foto: Presse-fotos.dk

En 51-årig mand med gråt hår og briller satte sig onsdag klokken 9.30 i retten i Aarhus. Her blev han fremstillet i grundlovsforhør, efter han tirsdag morgen blev anholdt af politiet og sigtet for drabet på den 43-årige kvinde, der siden torsdag i sidste uge har været savnet.

Den 51-årige mand er kvindens tidligere samlever, og han er sigtet for manddrab ved fredag i sidste uge at have dræbt den 43-årige kvinde ved kvælning, og så er han sigtet for usømmelige omgang med lig, da han ifølge politiets efterforskning fredag parterede liget af den 43-årige kvinde med en sav og gemte ligdele forskellige steder i huset samt nedgravede dem i haven.

Den 51-årige mand var iført blå DNA-dragt da han sad i retssalen, hvor han erklærede sig skyldig. Dommeren valgte dog at lukke dørene af hensyn til efterforskningen.

Forsvandt torsdag

Den 43-årige kvinde blev meldt savnet tirsdag, efter hun ikke var set siden torsdag aften i sidste uge, hvor hun forlod sin arbejdsplads. Tirsdag morgen ledte politiet efter kvinden flere forskellige steder, men i løbet af aftenen og natten valgte politiet at koncentrere sig om kvindes bopæl i Veilgårdsparken i Malling.

Her fandt politiet flere ligdele, der var forsøgt skjult både inde og ude.

Østjyllands Politi arbejder onsdag morgen fortsat på kvindens bopæl i Malling med henblik på at færdiggøre gerningsstedsundersøgelsen, hvor også Beredskabsstyrelsen hjælper til.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen