Medie om drabet i Malling: Freyjas drabsmand har dræbt før

Artiklens øverste billede
Politiet til stede i Malling.

Den 51-årige mand, som har erkendt at have dræbt sin tidligere samleverske Freyja Egilsdottir Mogensen, er tidligere dømt for drab.

Det skriver Ekstra Bladet, som har talt med flere personer, der siger, at han tilbage i november 1995 knivdræbte en 20-årig kvinde, som han dengang havde en søn på to år med. Parret var i foråret 1995 flyttet fra hinanden, men godt et halvt år senere dræbte han sit barns mor med 18 knivstik i hendes lejlighed i Odder.

Også dengang tilstod han drabet, som blev takseret til 10 års fængsel, skriver Ekstra Bladet.

Freyja Egilsdottir Mogensen blev ifølget politiet dræbt i fredags ved kvælning, hvorefter hun blev parteret med en sav og ligdelene gemt forskellige steder i hendes hus i Malling og nedgravet i haven.

Det er anden gang i nyere tid, at der bliver begået et drab i Aarhus af en mand, der tidligere er dømt for drab. Det skete også i 2009, hvor 46-årige Lisbeth Nielsen blev meldt savnet. En uge senere blev hendes kæreste Bjarne Østergaard Madsen anholdt og sigtet for at have dræbt hende. Han begik selvmord i arresten i Retten i Aarhus en time inden, han skulle fremstilles i grundlovsforhør.

Siden kom det frem, at Bjarne Østergaard Madsen to gange tidligere var blevet dømt for drab på kærester og yderligere havde prøvet at slå to andre kærester ihjel. Han blev erklæret skizofren og i 1991 dømt til anbringelse på et psykiatrisk hospital. I 2005 blev han udskrevet.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen