Fandt sin stjålne bil: Bilejer truet med pistollignende genstand

Artiklens øverste billede

Onsdag klokken 07.30 gik en 43-årig mand ud og startede motoren i sin firmabil, der holdt parkeret i Salamanderparken i Stavtrup, hvorefter han gik tilbage til sit hus. Da han kom ud igen kort tid efter, var firmabilen forsvundet, så han tog sin egen bil og kørte lidt rundt i området for at lede efter firmabilen.

Undervejs kontaktede han sin chef, der via bilens GPS fandt frem til, at den holdt parkeret på Truevej i Brabrand.

Den 43-årige mand kørte derhen, hvor firmabilen ganske rigtigt holdt parkeret. Han parkede sin bil bagved, så firmabilen ikke kunne bakke væk, og så gik han hen til bilens førerside, hvor der sad en ung mand og rodede i handskerummet.

Han virkede meget forvirret og spurgte den 43-årige, om han ville køre ham hjem. Den 43-årige mand valgte i stedet at ringe til politiet, hvilket den unge mand hørte, hvorefter han løb om til passagersiden, tog en taske og løb væk.

Den 43-årige mand har forklaret politiet, at han løb efter, men stoppede brat, da den unge mand hev en pistollignende genstand op og pegede den imod ham, hvorefter han forsvandt ind mellem nogle røde blokke bag bageren på hjørnet af Truevej og Hovedgaden i Brabrand. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Manden beskrives som:

  • Ca. 18 år
  • Ca. 170 cm høj
  • Spinkel
  • Mellemøstlig af udseende
  • Havde sort kort hår og skægstubbe på kinder og hage
  • Var iført en rød jakke med evt. blåt mønster/striber

Han havde umiddelbart ikke taget noget fra bilen, der heller ikke var blevet skadet, så den 43-årige mand kunne med hjælp fra en nabo få kørt begge biler hjem igen.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set manden køre rundt i den mørkeblå Ford Grand C-max, som blev brugsstjålet i Salamanderparken i Stavtrup, eller som har set ham true den 43-årige med en pistollignende genstand.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen